Unicum – siker a kínai piacon is

Hírek
Tipográfia

Nagy érdeklődéssel, kíváncsian ízlelték az Unicumot kínai újságírók, azon a kóstolóval egybekötött sajtótájékoztatón, amelyen Zwack Sándor is részt vett. Az eseményt az Unicum kínai forgalmazó partnere szervezte Pekingben, az ital népszerűsítése céljából.

 „Ye Minjun urat itt, Magyarországon ismertem meg. Rendszeresen jár Budapestre, ő keresett meg minket azzal, hogy szeretné az Unicumot a távol-keleti piacon forgalmazni. A felkérésre örömmel igent mondtunk, Ázsia, és ezen belül is Kína egy nagyon fontos piac számunkra. Érdekes volt látni, hogy a kínai újságírók milyen varázserőt tulajdonítanak az Unicum gyógynövény összetevőinek. A kérdéseik többsége is a gyógynövényekre vonatkozott, mit, honnan szerzünk be, de kíváncsiak voltak a gyártási folyamatra, és természetesen a recept is nagyon érdekelte őket, de elmeséltem nekik, hogy a recept a családom tulajdona, és több mint 200 éve titkos.” – összegezte kínai élményeit Zwack Sándor.

 A kínai újságírók ajándéka kézzel festett, kínai motívumokkal díszített, Zwack Sándor által dedikált, 1Literes kiszerelésű Unicum volt, sőt tekintettel a közelgő foci világbajnokságra, focilabdába csomagolt Unicumnak is örülhettek.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner