Kásás Tamás magyar kávémárkát reklámoz

Hírek
Tipográfia

A sármos, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót a népszerű magyar kávémárka, a Bravos kérte fel, hogy legyen új kampányának arca.

 Az olimpikont eddig ritkán láthattuk reklámokban, amiért a Bravos mellette döntött: hiteles, népszerű példakép.

„Nagyon ritkán vállalok el hasonló reklámos felkérést, de most kivételt tettem, mert egy magyar márkáról van szó, ami hosszú évek óta a megbízhatóságot és a minőséget képviseli a piacon, helytáll a nemzetközi márkák mellett.”- nyilatkozta az együttműködés kapcsán az olimpikon, aki jelenleg lázasan dolgozik hamarosan nyíló olasz éttermén. A gasztronómia mellett a sportnak Kásás életében továbbra is fontos szerepe van, az idei, budapesti vízilabda EB-t népszerűsíti, nagykövetként.

A Bravos reklámfilmjében ezúttal nem a vízben, hanem bevásárlás közben láthatjuk a sportolót, nem véletlenül. „Szerettük volna Tamást egy olyan szituációba helyezni, amivel a vásárlóink is tudnak azonosulni.”- fogalmazott Komáromi Miklós, a Bravos termékeket gyártó Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója. Kásás egy átlag vásárlóként jelenik meg a reklámban, ahol egy ártatlan konfliktusban köti össze a Bravos kávé a szereplőket.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner