Trieszt és Nápoly adta az ihletet

Hírek
Tipográfia

A Nespresso célja, hogy érzéki élményeket kínáló, egyedülálló kávéőrleményeivel újra meg újra kellemes meglepetést szerezzen Klubtagjainak és a világ kávérajongóinak.

Idén tavasszal a Nespresso Olaszország figyelemre méltó, sokszínű kávékultúrájából merít ihletet, kiemelve két különleges olasz város gazdag hagyományait. Trieszt és Nápoly – két város, amelyeket egyaránt áthat a kávé iránti szenvedély, a jellegzetes helyi kávékultúra; két olyan város, amelyek fontos fejezetként jelennek meg a világ kávétörténelmében. Trieste és Napoli – két egyedi, sajátságos karakterű Limited Edition kávéőrlemény, amelyekben a Nespresso értelmezésében testet ölt e két legendás város hangulata és kávékultúrájuk gazdagsága.

 A Nespresso Trieste Limited Edition Grand Cru a Trieszt városa által kínált gazdag és sokszínű kulturális élményt idézi.

 Az arabica kávék finom keverékéből összeállított Trieste Limited Edition lágy textúrájában megjelennek a csokoládé és a friss mogyoró ízjegyei, s a kávét frissítően gyümölcsös ízhatások varázsolják kivételesen kifinomulttá. A Limited Edition Trieste intenzitása kilences, és ristretto (25 ml) formában a legélvezetesebb. A kávé és a tej rajongói számára a Limited Edition Trieste karakterének egy másik oldala tárul fel, amikor cappuccino formájában fogyasztják ezt a különleges keveréket.

A Napoli Limited Edition olyan arabica-keverék, amiben egy csipetnyi robustát is találunk. Ezt a merész és magabiztos, szirupos testű kávét kifinomult, füstös aromák teszik karakteressé, s gőzében szárított fekete tealevelek illata érződik. A Limited Edition Napoli intenzitása 11-es, és ristretto (25 ml) formában a legélvezetesebb, sőt – a még hitelesebb ízélmény érdekében – ezt a Limited Edition őrleményt még a ristrettonál rövidebb adagban (15-20 ml) is érdemes kipróbálni. A Limited Edition Napoli kávét hagyományosan cukorral isszák.

 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner