Minden korty sör olyan, mint az első

Hírek
Tipográfia

A Borsodi Sörgyár bemutatta legújabb innovációját, a Borsodi Super Dry sört.
A hazánkban egyedülálló sör különlegessége, hogy minden kortya tökéletes sörélményt biztosít azzal az újdonsággal kiegészítve, hogy nincs hosszan tartó, kesernyés utóíze.
A különleges ízélmény a felhasznált speciális komlónak és az új erjesztési és sörfőzési technológiának köszönhető.

A Borsodi Sörgyár évek óta a hazai sörpiac meghatározó innovátora. A tradicionálisnak számító sörpiacon jelentős átalakulást indított el évekkel ezelőtt, amikor az un. középkategóriás, széles körben elérhető sörök között bevezette a Borsodi Frisst, az első ízesített sört. Az azóta megjelent, számos ízben hozzáférhető, kategóriát teremtő sör ma már jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

A Borsodi Super Dry szintén egy nagyon izgalmas innováció, amely kategóriateremtőként jelenik meg a piacon. A különlegessége, hogy megőrzi azt az aromát, ami a jó sört jó sörré teszi, ugyanakkor a kesernyés utóíz pillanatok alatt eltűnik, így minden korty ugyanolyan élvezetet nyújt, mint az első. Ezt az egyedi ízvilágot magával hozó sörtípus Japánban és Kanadában már óriási sikerrel debütált korábban, a Borsodi jóvoltából pedig végre elérkezett hazánkba is. Az elegáns dizájnnal bemutatkozó SuperDry új irányt mutat a söripari innovációk között.

 „Büszke vagyok arra, hogy a Borsodi Sörgyár összes dolgozójának nevében bejelenthetem, valami teljesen újat alkottunk ezzel a termékkel, amelynek nincs párja az országban. Nem is szaporítom tovább a szót, egészségünkre!” – emelte poharát Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója a termékbemutató sajtótájékoztatón.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner