A finn vodka jelszava: eklektika

Hírek
Tipográfia

Klasszikus és ízesített verzióban is népszerű a finnek kedvenc vodkája. A fehérszeszek piacán elsődleges prémiummárkának számító ital, és annak fogyasztói igyekeznek megkeresni mindenben a kalandot – az eklektika, rejtély és izgalmak jegyében.
Az élet kivételes pillanatait a Compact Disco tagjai is megragadják, legutóbb kedvenc italuk társaságában, a 35 fokos nyárban, síruhába öltözve lepték meg a velencei strandolókat.

 A finn vodka minőségét 1970 óta három nélkülözhetetlen alkotóelem biztosítja: a 10 ezer éves gleccsermorénából nyert kristálytiszta víz, a hatsoros árpa és a különleges, természetbarát desztillációs gyártási módszer. A Compact Disco egyedi hangzásának is három kihagyhatatlan eleme van: Walkó Csaba, Lotfi Behnam és Pál Gábor. Ám nem ez az egyetlen párhuzam a népszerű zenekar és kedvenc vodka márkájuk között.

 A Finlandia mindig a megújulásra és a meghökkentő megvalósításokra törekszik, mindemellett garantálja azt a jól megszokott minőséget, amelyhez a fogyasztók a hosszú évek során hozzászokhattak. A Compact Disco is igyekszik folyamatosan meglepni rajongóit, és kedvencükhöz hasonlóan „megkeresni a mában a kalandot”. További hasonlóság a zenekar és a márka között, hogy azokat a fiatal felnőtteket is szeretnék megszólítani, akik a komolyabb felelősséggel járó, nagy döntések, azaz a nagybetűs élet előtt állnak.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner