„Éld újra Tokajt!”

Hírek
Tipográfia

Ezzel a szlogennel nyílt meg a nyár elején a Basilicus BORkulTÚRA Központ, amelynek kiemelt céljai közé tartozik, hogy teljes körű turisztikai szolgáltatásain, valamint tematikus bortúráin keresztül bemutassa a borfogyasztóknak Tokaj-Hegyalja ősi történeteit és hagyományait, a régió jelenét és múltját, valamint a valódi kézműves borkészítés kultúráját.

A Központ fő profiljának a minőségi, komplex bortúrák szervezését tekinti, és célja, hogy a régió legkiválóbb borászatait összefogva, hiteles útmutatást adjon a Tokajba érkező vendégeknek.

– A Basilicus BORkulTÚRA Központ célja, hogy a legkiválóbb tokaji borászokkal közösséget alkotva, a bortúrákon keresztül egyedülálló élményt nyújtson a borkedvelőknek és tokaji régió hagyománya iránt érdeklődőknek. Küldetésünknek tekintjük, hogy a hozzánk ellátogató vendégek megismerhessék Tokaj elfeledett vagy kevésbé ismert arcát is, és minél hamarabb visszatérjenek hozzánk – mondta a sajtótájékoztatón Basa Richárd, a Basilicus BORkulTÚRA Központ projekt vezetője. Távlati céljuk, hogy meghatározó szerepet töltsenek be a hazai borkultúra formálásában.

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner