Sörös nagykutya érkezik Budapestre

Hírek
Tipográfia

A Brewdog sörfőzője Mathis Seliger, a Krak'n Town új Underground bárját és a Élesztő Food Truck Courtját nyitja meg.

A világ egyik legmenőbb sörfőzdéje, a skót Brewdog óriási hatással volt a magyar újhullámos sörfőzőkre. Ezért a söröket importáló HudiHudi segítségével meghívták Mathis Seligert, a Brewdog sörfőzőjét, hogy segítsen megnyitni két új egységüet. Pénteken a Krak'n Town földalatti multitap Underground bárját, szombaton pedig az Élesztő Food Truck Courtját.

A Krak'n Town ezzel leleplezi újdonsült bűnbarlangját, ahol a réz fogaskerekek és a viktoriánus kor szalonjai dominálta steampunk környezetben ez alkalomból felavatja mind a 15 csapját a Brewdog extrém és ritka - pár eddig csak a főzde saját bárjaiban csapolt - söreivel. A ritkaságokat Mathis Seliger, a Brewdog fiatal sörfőzőmestere mutatja be.

Az Élesztő a saját bevallása szerint a megnyitása óta legnagyobb dobására készül, amikor szombat este megnyitja nagytestvérét, az Élesztő Food Truck Courtot a néhai Kilián laktanya udvarán, az Üllői út 51-ben, a Corvin sétány mellett. Ezen az estén 10 food truck fogja kóstoltatni a téli menüjét: lesz grill szendvics, gnocchi, vegán ételek, hamburger és barbeque! Az Élesztő pultja pedig a nagy klasszikusok és az új gerillák mellett a vadiúj 250 literes Zip's-es tankból csapolja az ország legjobb pilzenijét. A körút legnagyobb underground street food plazáját ugyancsak a skót Brewdog sörfőzője, Mathis Seliger nyitja meg és az Élesztő alapítóival együtt.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner