Tequila Expresszel Mexikón keresztül

Hírek
Tipográfia

Salud! - azaz egészségedre, spanyolul. Ezt a kifejezést minden Mexikóba utazó tequila rajongónak érdemes megtanulnia. A mariachi zene, poncsók és kaktuszok hazája sokakat lenyűgöz, az agave ital kedvelőinek pedig kifejezetten ajánlott mostantól a guadalajarai Casa Herradura-t is meglátogatniuk. 

Itt készítik a hazánkban is népszerű el Jimador tequilát, sőt az üzemet nemrégiben a világ leginkább lá,togatásra érdemes lepárlói közé választották.Hazánk egyik legkedveltebb tequilája, a 100% kék agave-ből készült el Jimador, a guadalajarai Casa Herradurában születik. Igazán különleges élmény az eredeti gyár meglátogatása, sőt már az oda vezető út is: a hegyek és agave ültetvények által körülvett lepárlóhoz egy úgynevezett, Tequila Expresszel juthatnak el a mexikói ital szerelmesei.

Az izgalmas gőzmozdonyos utazás után bepillanthatunk a díjnyertes blanco, reposado és anejo tequilák készítésének rejtelmeibe, valamint megismerhetjük az ital alapanyagául szolgáló, különleges kék agave legendáját is.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner