A magyar csapat második lett a Bocuse d’Or európai válogatóján
Óriási fejlődésen ment át a magyar gasztronómia az utóbbi években, a közép-európai régió séfjei rövidesen a legjobbak között követelhetnek maguknak helyet - mondta el a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjének első napján Budapesten a versenyt szervező GL Events gasztronómiai rendezvények igazgatója.
Villány eddig is a legek földje volt, legdélebbi borvidékünkről került ki ugyanis a legtöbb Év Bortermelője, itt a legtöbb a napos órák száma és alighanem itt a legnagyobb a „pincesűrűség”, azaz az egy főre jutó működő pince. Az idelátogatók száma is évről évre rekordokat dönt, már januárban indul a szezon a Vince-napi pincejárással, de van itt rozémaraton és vörösborfesztivál is. A következő negyedévben azonban nemcsak a borkedvelők, hanem a szakma is Villányra figyel!
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete több mint húsz éve rendezi meg egyre nívósabb sörversenyét.