Robot Cook thermomix, sous-vide technika a gyakorlatban, kombi-párolók hatékonyabban, gyors-sütés és TurboChef: a jövő trendje - ismerős?

Hallotta már ezeket a kifejezéseket, de szívesen tudna meg még többet, ráadásul első kézből?
Akkor jöjjön el a Culina következő séftovábbképzésére május 31-én délután, ahol immár szokásunkhoz híven, Zoboki Zoltán mesterszakács, a Culina új séfje segítségével megmutatjuk a leginnovatívabb konyhatechnológiák alkalmazását a gyakorlatban.

Nemcsak az érdeklődő séfeket, szakácsokat várjuk, hanem az étterem vezetőket, tulajdonosokat is, főleg ha idő és ember problémákkal küzdenek vagy felújítás előtt állnak.

Garantáljuk, hogy fognak új megoldásokat látni!


Figyelem, NYEREMÉNYJÁTÉK!
Aki megosztja, like-olja az eseményt facebook oldalunkon, ill. honlapunkon feliratkozik hírlevelünkre, azok közül egy valaki ingyenesen vehet részt a rendezvényen.
Sorsolás május 29-én!


A rendezvény időpontja: 2017. május 31. szerda, 14:00

Időtartam: 3 óra

Helyszín: Culina bemutató konyha - 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 30-46.

Részvételi díj: 12.900 Ft + ÁFA / fő (előre fizetéssel)

További információ: Mutombo Angelika, 06-70-388-2048,

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezem
Mi az a séf továbbképzés?