A Chaine des Rotisseurs Baráti Asztaltársaság 2020. október 5-én a Gerbeaud Házban tartotta éves közgyűlését.  A lovagrend – mely 1248-ban Franciaországban alakult majd a XX. század közepén megújult – az igényes gasztronómiát támogatja. A szervezet fele-fele arányban amatőr és profi tagokból áll.

Fontos küldetés a fiatal szakemberek támogatása is. Magyarország is több mint tíz éve sikeresen részt vesz a fiatal szakácsok és sommelierek nemzetközi versenyén.  Többek között Kovács Lázár, Széll Tamás, Ádám Csaba és Tóth Ágnes is szép sikereket ért el a világversenyeken.

A közgyűlés egyben tisztújító is volt. 12 sikeres év után Novák Iván leköszönt az elnöki pozícióról és az új elnöknek Pintér Katalin választották.
Az elnökség további tagjai: Vig Bence, Hanzély Attila, Meskál Tibor, Kovács Lázár, Kozma Kálmán, Raj Ráchel és Barka Áron.  A Felügyelőbizottság tagjai: Novák Iván, Makai Éva és Dr. Komáromi Péter.

Az első elnökségi ülésen deklarálták, hogy az alapítók céljain túl a magyar gasztronómia, a helyi alapanyagok népszerűsítését kívánja a szervezet támogatni.  A pandémia okán több kisebb, lokális rendezvény megtartását tervezik. 

A Világszervezet döntése alapján a 2020. évre tervezett ifjúsági világbajnokságok 2021-ben kerülnek megrendezésre, Így lesz lehetőség mind az idei évi győztes (Lendvai Levente – Arany Kaviár) mind a jövő idei győztes nemzetközi szereplésére.