Júniussal nem csupán a nyári szezon vette kezdetét, hanem a lángosverseny is, amely keretén belül a lángosrajongók kedvenc lángosozóit keresi a Vénusz.

A már hetedik alkalommal megrendezett Vénusz Lángos Voks célja nem más, mint hogy felkutassa a rajongók kedvenc lángossütőit. Az adatbázisban lévő lángosozókra szavazni a www.langosvoks.hu oldalon leheti, illetve a listában még nem szereplő új kedvencünk jelölésére is itt van lehetőség. Amennyiben pedig új lángosozókat szeretnénk kipróbálni, a több mint 400 regisztrált helyet tartalmazó adatbázisban akár régiókra lebontva is keresgélhetünk, hogy semmiképpen ne teljen el ez a nyár sem finom lángos nélkül.

A nyári étel elengedhetetlen alapanyaga az aranyló napraforgóolaj, amellyel a Vénusz idén is megjutalmazza a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángossütőket. A lángosozók számára a tét igen nagy idén is, hiszen az aranyérmes lángosbüfét a „Vénusz kedvenc lángosozója 2018” megtisztelő cím mellett 500 liter Vénusz napraforgó-étolajjal jutalmazzák. Továbbá a dobogó második fokára kerülő lángossütő 300 liter, míg a harmadik helyezett 200 liter napraforgó-étolaj boldog tulajdonosa lesz. 

A Balaton környékéről sem szabad elfeledkeznünk, ha lángosról van szó, hiszen az étel neve mára szinte egybeforrt egyik kedvenc nyári úticélunkkal. Az ország legnagyobb tava körül kiemelten sok büfé működik, amelyek közül a Vénusz idén is különdíjban részesíti a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángossütőt. Kíváncsian várjuk, ebben az évben ki nyeri el a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2018” kitüntetést és az ahhoz tartozó 500 liter napraforgó-étolaj díjat.