Bár egy étteremben számos olyan szempont van, amely befolyásolja a vendégek élményeit, a szín rendkívül fontos tényező. A színek nemcsak az étterem stílusát adják meg, de erősen befolyásolják íz és aroma érzetünket is.

A Tork munkatársai és Linda Lundgren étel stylist a színek ízlelésre gyakorolt hatását figyelembe véve ajánlást dolgoztak ki étteremtulajdonosok számára annak érdekében, hogy a szalvéta és a teríték színe hozzájárulhasson az étel élvezeti értékének maximalizálásához. Így az éttermek számára nemcsak az ételek elkészítése, hanem a tálalás és az ételek felkínálásával kapcsolatban is új dimenziók nyílhatnak meg.

Egy eper hab például gazdagabbnak és édesebbnek érezhető, ha pink szalvétával tálaljuk. Ez a szín ugyanis felerősíti az édes érzetet és csökkenti a keserű ízhatást. A világosszürke, krémszínű és fehér szalvéták az intenzív színű fűszeres ételeket egészítik ki. A mustár, pezsgő és narancsszín kihozza a fanyar ízeket és jól illik a zöldséges ételekhez.

kordiagram2

Egy-egy vendéglátóhely versenyképességéhez nemcsak az ételek, de a teríték minősége is jelentősen hozzájárul. Az ételek és a teríték színének a harmonizálása az éttermi élmény fokozásának egy viszonylag egyszerű módja, bár sokan nem tulajdonítanak ennek elég jelentőséget.

A Tork széles asztalkultúra kínálatában a reggeliztetéstől kezdve az ebéden és vacsorán át az ünnepi terítékig minden termék megtalálható. A hagyományos és adagolós szalvéták mellett egyéb asztalkultúra termékek, például pohár és tányér alátétek is megtalálhatóak, melyeket emblémázással saját arculatára is formálhat. A változatos színek különféle méretben és minőségben állnak rendelkezésre; a hagyományos szalvétáktól kezdve a magas minőségű, egyszer használatos, luxus textil megjelenésű és tapintású szalvétákon át. 

coral smaller W

A Tork LinStyle® prémium minőségű szalvétákkal luxus élménnyé válhat akár a hétköznapi étkezés is, textil hatású és tapintású anyaga rendkívül puha és elegáns, mellyel tovább fokozza a vendégélményt.

A környezettudatos vendéglátóhelyeknél a legapróbb részlet, akár a szalvéta is kiegészítője lehet a fenntarthatóságnak. A natúr szalvéta mely környezetbarát módon 100% újrahasznosított alapanyagból készül, nem tartalmaz fehérítőt és festékanyagot, természetes színével az organikus ételek kiegészítésére is kiválóan alkalmas.

Látogasson meg minket a SIRHA kiállításon, regisztráljon az A pavilon E05-ös standján az azonnali ajándékért*.

 

*a készlet erejéig