Február 16. és 18. között, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét.

A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.

Az elkészített ételekben a kávé lesz a főszereplő, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét, mint alapanyagot, akár egy főétel ízesítésére. Emellett a résztvevők megleshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.

A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztroszakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra. A séfek olyan ízkombinációkkal készülnek, amelyek íz, illat és látvány szempontjából is minden eddiginél izgalmasabb és persze „kávésabb” világot teremtenek majd.

Az étel és italok mögött idén ők állnak

A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklődőket. Az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket, melyhez a téma specialistái adnak iránymutatást.