3 napos tematikus rendezvény sorozattal nyitja az évet a Culina Systems. A január 17-18-19-ei programok a séf továbbképzéssel indulnak, majd a pékségek-cukrászdák és végül a húsboltok kerülnek a workshopok fókuszába.

Aktívan kezdi az évet a Culina Systems, és erre hívja a szakma résztvevőit is. Itt az ideje megismerkedni a legújabb konyhatechnológiai fortélyokkal, üzlet berendezési trendekkel és kiaknázni az újdonságokban rejlő profitnövelő lehetőségeket.

Tripla evkezdes w 

A 3-as rendezvénysorozat január 17-én a Culina séf továbbképzéssel indul. Zoboki Zoltán mesterszakács és Botka Mihály Culina séf olyan technológiai fortélyokat ad át a résztvevőknek, ami nemcsak az étel minőségében, íz világában lesz érzékelhető, hanem a konyha működésének hatékonyságában is. Megszűnik az állandó versenyfutás az idővel, csökken a stressz, nem okoz problémát az emberhiány, marad idő a kreativitásra.

Január 18-án kerül sor a Culina Bakery Day-re, amely a pékségek, mintaboltok és üzletláncok, valamint cukrászdák számára nyújt célzott profitnövelő ötletbörzét az üzletfejlesztéshez.

Végül január 19-én a rendezvény sorozat a Culina Hús Csúccsal zárul, amelynek középpontjában a húsboltok, és az ő igényeik, problémáik, lehetőségeik állnak majd.

 

További információ és jelentkezés:

Mutombo Angelika, 06-20-569-7566,

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

www.culina.hu