Nemcsak műanyag, hanem sorbanállás-mentesek is lesznek az idei Food Truck Show-k, amelyek hosszú szünet után újraindulnak.

A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő előtti Duna-parton rendezik július 17. és 19. között, ahol debütál a fesztiválra fejlesztett előrendelő applikáció.
Hétvégétől újra megjelennek a truckok a nagyobb városokban. Szentendrén 14 kocsi várja a street food rajongókat, helyi utcazenészekkel és a környező országok ízeivel. Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, mégpedig az ételkülönlegességeken keresztül.
A bisztro előtti Duna-szakaszon bőven van hely, úgyhogy a vízparti, tábortüzes élmény akár gyerekekkel együtt is garantált.
Aztán Mosonmogyoróvárra, Egerbe, Budapestre, Veszprémbe, Győrbe és további nagyvárásokba gurulnak el a kocsik, ahol jazzpiknikkel, lóversennyel, utcazenével együtt kínálják a legújabb street food-okat.

A műanyagmentesség mindig alap a szervezők részéről, de mostantól egy előrendelő alkalmazással még kényelmesebbé teszik a fesztiválozást. 2 éve tökéletesítik az applikációt, amely most a szezonnyitón élesedik.

„Még nézni sem szeretem a sorban állást, úgyhogy egy ideje a látóterünkben van egy gasztro app, amelyet próbaüzembe helyezünk idén. A vendégek biztonsága miatt ez most kiemelten fontos volt nekünk.” – mondta Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show főszervezője.