Október 11-én és 18-án kiscsoportos, interaktív konyhatechnológiai workshop a bisztrósítás jegyében


A Culina 2017-es őszi séftovábbképzésein Zoboki Zoltán mesterszakács vezetésével a bisztrósításra, és a választékbővítésre koncentrálunk, miközben bemutatjuk egy hatékony nagykonyha legmodernebb alapgépeit (thermomix, kombi sütő-párolók) és a bennük rejlő, sokszor kiaknázatlan lehetőségeket a gyakorlatban.

Emellett olyan profi bisztrógépeket is életre keltünk – reméljük inspiráló módon, amelyekkel a kínálat ezerféleképpen variálható az aktuális szezonnak, vagy a chef kreativitásának megfelelően.

Mutatunk példát friss juice-ok, egészséges gyümölcs és zöldség-koktélok készítésére, illetve sorra veszünk jó néhány ételválaszték-bővítési ötletet a club-szendvicsektől kezdve a grill zöldségeken, steak burgonyán át egészen a sült kolbászok, halak, húsok világáig – mindezt egyetlen géppel, amely 0-5 perces ételkészítési időivel biztosítja az azonnali kiszolgálást, és a programozhatósága miatt még szakembert sem igényel.

Az már csak hab a tortán, hogy a műszaki kiépítésben is minimális a beruházási költsége, klasszikus éttermi légtechnikára, mely milliós nagyságrendű kiadással jár, például nincs is szükség!


Gyorsabb konyha ► Elégedett ügyfél ►Több profit! - Megmutatjuk hogyan!

culina01


Jöjjön el, és élje át a TurboChef élményt élőben!


Jelentkezem


További információ:
Mutombo Angelika - 06-70-388-2048 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                                             logo
www.culina.hu