2018. február 7-9. között várja a szakembereket a Sirha Budapest Élelmiszeripari és Horeca szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A KKE régió szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, valamint csomagolóipari szakembereinek találkozóhelye jövőre a harmadik alkalommal kerül megrendezésre.


A kiállításra 2017. október 15-ig akár 14%-os helydíjkedvezménnyel lehet jelentkezni, így csatlakozva az eddig közel 6.000 négyzetméterre bejelentkezett mintegy 100 kiállítóhoz.
A szakkiállítás a szálloda- és vendéglátóipar egyik fontos eseménye, melyen legutóbb, 2016-ban összesen 374 hazai és nemzetközi kiállító vett részt. A kiállítói terület közel harmadán kerültek bemutatásra a vendéglátáshoz és szállodaiparhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások, melyek miatt a 20.000 magas minőségű szakmai látogató 20%-a érkezett elsődlegesen.

sirha2
A kiállítás számos újdonsággal szolgál, a kiállítói érdeklődés erőteljes növekedésének hatására jövőre a Sirha Budapest két pavilonban várja a szakembereket, és két új tematika is bevezetésre kerül, a bio és saját márkás termékekkel. A kiállítás szakmaisága is tovább erősödik, ugyanis a szervezők megállapodtak a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével és a Magyar Pékszövetséggel a szakmai támogatásról.
Számos szakmai program is megrendezésre kerül, melyek közül az Omnivore Budapest, az International Catering Cup először várja a látogatókat hazánkban, a Közétkeztetési Szakácsversenynek pedig először ad otthon a rangos kiállítás. Az újdonságok mellett a korábbi nagy sikerek se maradnak el, mint a Bocuse d’Or magyar döntője vagy a Sirha Budapest Desszert Verseny.

sirha1
További információ a kiállításról és a jelentkezés feltételeiről a www.sirha-budapest.com oldalon található. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.