3 napos tematikus rendezvény sorozattal nyitja az évet a Culina Systems. A január 17-18-19-ei programok a séf továbbképzéssel indulnak, majd a pékségek-cukrászdák és végül a húsboltok kerülnek a workshopok fókuszába.

Megindult a jelentkezés a következő Culina séf továbbképzésre, melyet 2017. január 17-én újra a „nyerő páros”,  Zoboki Zoltán mesterszakács és Botka Mihály Culina chef vezet.

A Culina konyhájában most Zoboki Zoltán mesterszakács tart kurzust. A szűk körű exkluzív program során a résztvevők megismerkedhetnek a legmodernebb konyhatechnikai eszközökkel, eljárásokkal, és jó pár időnyerő és praktikus megoldással gazdagíthatják tudásukat.

A bor és a gasztronómia dominál ezen a hétvégén a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék két meghatározó településén, Tokajban és Tállyán, a programokat egyebek mellett színházi előadások, koncertek, hangversenyek fűszerezik.

Kiderült, melyik Magyarország kedvenc sajtja

Meglepő eredménnyel zárult a IV. Nemzetek Sajtversenye, hiszen egyszerre két győztest is avathattunk: a magyar és az olasz sajtkülönlegesség holtversenyben aratott sikert a közönség körében.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner