Derby és Gasztroangyal Fesztivál

Események
Tipográfia

Évszázados hagyomány elevenedik meg július 3-5. között a Kincsem Parkban - a Derby és Gasztroangyal Fesztivál szórakozást, kikapcsolódást és különleges ételeket kínál a látogatóknak.

A jellegzetes magyar ízek, közel kilencven kiállító, kitűnő hazai borok és pálinkák mellett természetesen izgalmas lóversennyel készülnek a szervezők, a Gasztroszínpadon pedig egész nap sütés-főzés lesz Borbás Marcsival.

 A tradicionális magyar konyha legjellegzetesebb ízeivel és számos újdonsággal is találkozhatnak az idén a fesztiválra látogató vendégek. Közel kilencven kiállító lesz az eseményen: „öreglebbencs, kolostoros káposzta, diós-mákos guba, Rózsa Sándor kedvence, tejfölös gombuca, igazi balatoni halászlé és sülthal is készül majd” – emelt ki néhány ételkülönlegességet a gazdag kínálatból Borbás Marcsi, a Gasztroangyal Fesztivál háziasszonya. A finom ételek mellett kitűnő hazai borokat és pálinkákat is lehet majd kóstolni a rendezvényen.

 A Gasztroszínpadon Borbás Marcsiék vendégeikkel együtt sütnek-főznek majd. Az itt elkészült finomságokat nemcsak megkóstolni lehet, hanem számtalan praktikát is elleshetnek az érdeklődők. Lesz például réteshúzás, lekvárfőzés, halfilézés, savanyítás, kenyérsütés, sajt készítés, és chili próba is.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner