Átadták az Év Terméke Díjakat - Győzött a Bonduelle

Események
Tipográfia

Idén, 2013. április 4-én – Magyarországon második alkalommal - osztották ki az Év Terméke Díjakat (Product of the Year). A rangos elismerést a fogyasztók által leginkább értékelt újítások kaphatták meg. A gálán összesen 12 kategóriában díjazták az innovatív termékeket, amelyek között a zöldségkonzerv mezőnyben a Bonduelle nemrég bevezetett új üveges prémium gombái (szeletelt, mini, egész) hozták el az első díjat.

A leginnovatívabb termékekről, újításokról a fogyasztók mondták ki a végső szót, így ez az elismerés még inkább fontos minden cég számára. A Bonduelle termékei, a prémium üveges gombák jelentős újítást jelentettek a konzervpiacon, így hamar a vásárlók kedvencévé váltak.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy átvehettük a világ legrangosabb innovációs termékdíjazási programja által alapított Év Terméke Díjat, amely 26 éve indult útjára Franciaországból – a Bonduelle hazájából. Éppen ezért ez még nagyobb megtiszteltetés nekünk, örülünk, hogy a vásárlóink itthon is ennyire elégedettek velünk. Megígérhetjük, hogy a jövőben is számos új termékkel gazdagítjuk a Bonduelle széles választékát.” –mondta el a díjat átvevő Szirbek András, a Bonduelle kelet-közép európai marketing igazgatója.

„A zsűri feladata ennél a díjnál annyi volt, hogy az innovációkkal nevező gyártók és márkák közül egy rövid listát állítson össze, a többiről a fogyasztók döntöttek. Ez az elismerés különlegessége.” – tette hozzá Fekete Zoltán, a zsűri elnöke, a Magyar Márkaszövetség főtitkára. A mérést a GfK Hungária végezte egy kétezer fős, országos, reprezentatív kutatás keretében.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner