III. Budavári Sörfesztivál

Események
Tipográfia

Június 13. és 16. között lesz idén a Budavári Sörfesztivál. A látogatók 200 féle sörrel találkozhatnak: a hazai gyárak klasszikusaival, a kézműves termékekkel és a világ minden tájáról érkező import különlegességekkel, angol, ír, belga, cseh és német sörökkel.

Idén sokkal nagyobb szerepet kapnak a ciderek. Erről tartott sajtótájékoztatót május 8-án Kurucz Dániel, a Budavári Sörfesztivál egyik főszervezője. A négynapos fesztiválon résztvevő Kisüzemi Sörfőzdék - amelyek jellemzően az ország keleti részében találhatók - szerint szükség van arra, hogy a fővárosban is népszerűsítsék minőségi főzeteiket, a sörgasztronómiának pedig mindenképpen használ, ha nyilvánosságot kaphatnak termékeik - mondta Vaskó György, a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének elnöke.

A fesztiválon idén is 4 decis korsókban árulják a sört, de lehet kóstolni 2 decis adagokat is. A könnyebb és gyorsabb kiszolgálás érdekében kártyás fizetési rendszert építenek ki. A napijegy változatlanul 1999 forint lesz, ez tartalmazza az első korsó sör árát is. A szemfülesek akár fél áron is megszerezhetik a négy napos fesztiválbérletet, ha május 13. után regisztrálnak a Bónusz Brigádon megjelenő, korlátozott ideig érvényes ajánlatra.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner