II. Budapesti Halfesztivál

Események
Tipográfia

A II. Budapesti Halfesztivál 2014. február 13-tól 2014. február 16-áig várja látogatóit. A rendezvénynek ezúttal a Palota negyed; azaz a Nemzeti Múzeum kert, a Múzeum utca, a Bródy Sándor utca és a Pollák Mihály tér ad otthont.


II. Budapesti Halfesztivál alkalmával hazánk folyóiban, a Dunában és a Tiszában, valamint tavainkban, a Balatonban, a Tisza-tóban, a Fertő tóban, és a Velencei-tóban élő halainkat mutatják be, melyeket jellegzetes ízesítéssel készítenek el a halünnepen résztvevő éttermek. A különböző tájegységekről származó ételeket és nedűket régiók szerint elhelyezve találják meg a látogatók.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a II. Budapesti Halfesztivál palettáján a magyar ízek mellett nem csak az ázsiai -, hanem a nemzetközi különlegességek is helyet kapnak.

A rendezvényen természetesen megtalálhatóak lesznek az ország minden tájáról érkező halászleveinktől kezdve, az egzotikus sushin, a pad thai tésztán, az orosz kaviáron, a francia hallevesen, az olasz branzinon (tengeri süllő), az afrikai tüdős harcsa szalámin át egészen az angol fish & chipsig.  A vendég országok ételei mellett az II. Budapesti Halfesztiválon a kárász is figyelmet kap, így a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek majd a hal elkészítésének variációival.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner