Ismét Libamáj Fesztivál az Erzsébet téren

Események
Tipográfia

Hatodik alkalommal rendezik meg a Libamáj Fesztivált szeptember 5-7. között az Erzsébet téren. A népszerű családi játékok, a Libaolimpia mellett a főszerep ismét a gasztronómiáé lesz.

A szervezők két különleges ajánlattal is készülnek: már 1000 Ft alatt lehet libamájas meleg ételeket kóstolni és kapható lesz egy különleges Libamáj Fesztivál Menü is.
A hagyományosnak mondható gasztrofesztivál kiállítókban is színesedett: lesz liba tepertős bon-bon, házi füstölésű liba kolbász, áfonyás camambert fagylalt, Tokaji Aszús fagylalt különlegességek, helyszínen sült liba tepertő, szarvasgombás valamint fokhagymás serpenyős libamáj pástétom, tokaji aszús páté, helyben sütött kenyér, kiváló borok és pálinkák és sok egyéb különlegesség várja a látogatókat az Erzsébet téri Libamáj Fesztiválon.

A libaételek mellett megtalálhatók lesznek a kacsából készült ínyencségek is az Erzsébet téren, a színpadi beszélgetésekből pedig azt is megtudhatjuk majd, hogy milyen a jó libamáj és hogyan kell igazán ízletesen elkészíteni. Aki pedig kedvett kapott hozzá, hogy otthon is elkészítse a Fesztviálon látottakat, az a helyszínen is megvásárolhatja a libamájat.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner