CULINA séf továbbképzés nov. 3-án Zoboki Zoltánnal

Események
Tipográfia

A Culina konyhájában most Zoboki Zoltán mesterszakács tart kurzust. A szűk körű exkluzív program során a résztvevők megismerkedhetnek a legmodernebb konyhatechnikai eszközökkel, eljárásokkal, és jó pár időnyerő és praktikus megoldással gazdagíthatják tudásukat.

 

Időpont:  2016.11.03. 14:00

Helyszín:  1212 Budapest, Kossuth L. u. 30-46.

A bemutatót tartja:  Zoboki Zoltán - mesterszakács és Botka Mihály - CULINA chef

A szezonális alapanyag: liba, sütőtök

Technikák: legfejlettebb kombi sütő-pároló, konfitálás, Delta T sütés/főzés, időnyerő megoldások Turbochef-fel, sous vide, zöldségszeletelés és pépesítés Robot Coupe módra.

Részvételi díj: 12.900 Ft

 

A mesterszakács és a Culina séfjének vezetésével olyan technológiai fortélyokat és praktikákat adunk át az érdeklődő séfeknek és a szakmai titkokra nyitott tulajdonosoknak, ami nemcsak az étel minőségében, íz világában lesz érzékelhető, hanem a konyha működésének hatékonyságában is. Megszűnik az állandó versenyfutás az idővel, csökken a stressz, nem okoz problémát az emberhiány, marad idő a kreativitásra.

 

A kurzus résztvevőinek egy speciális ajánlattal is kedveskedünk, amennyiben a megismert csúcstechnológiájú konyhai berendezéseket kedvezményesen szeretnék megvásárolni. Ha konyhatechnikai fejlesztést, beruházást tervez, akkor itt a helye!

A program lehetőséget nyújt a kötetlen tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, tervezgetésre, amihez a Culina munkatársai maximális segítséget nyújtanak.  

 

További információ és jelentkezés itt (link:  http://www.culina.hu/sefoktatas-23)

 

 

Mutombo Angelika

 

Tel: (20) 569-7566, (1) 707-0601

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.culina.hu

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner