Már kezdődik is a Gourmet Fesztivál a Millenáris parkban

Események
Tipográfia

Alig ért véget a Bocuse d'Or és a Sirha, csütörtöktől vasárnapig több mint 120 kiállítóval várja az étel- és italrajongókat a Gourmet Fesztivál.

A gasztronómiai programsorozat fókuszában idén a hal és a vad lesznek a világ legjelentősebb szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai döntőjének inspirációjára, melyet kedden és szerdán Budapesten rendeztek meg. Itt lesz majd mind az öt magyar Michelin csillagos étterem standja is. A fesztiválra készülve bemutatták, hogy mivel is készülne a fesztiválra, amelyről mi is beszámoltunk. 

A csúcséttermek, cukrászdák, kávézók, pékségek, borászatok, pálinkafőzdék és sörmanufaktúrák kínálata mellett a gasztroszínpad programjai és újdonságként workshopok is várják a látogatókat.

Az érdeklődők megismerkedhetnek például a hazai Michelin-csillagos éttermek séfjeivel, megismerhetik a Bocuse d'Or magyar csapatát vagy megtudhatják, hogyan kell szakszerűen kardhalat bontani. Újdonságként kerültek a programba a Gourmet workshopok, melyeken az előzetesen regisztrált vendégek számos mesterfogást leshetnek el.

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner