Világszínvonalú versenyek és bemutatók

Események
Tipográfia

2018. február 7-9. között harmadik alkalommal várja a szálloda- és vendéglátóipar, gasztronómia, élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, valamint csomagolóipar szakembereit Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő eseményen nagy hangsúly kerül a szakmai programokra, konferenciákra, így a látogatóknak lehetőségük nyílik részt venni a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal előadásain, a Magyar Vendéglátói Ipartestület konferenciáján, valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Budapesti Régióülésén, ahol olyan témák kerülnek szóba, mint a modern tálalási trendek, de előadások zajlanak az itallap szerkesztéséről, csakúgy, mint a sikeres üzletnyitás feltételeiről.

SIRHA Budapest 2016 w

A szakmai beszélgetések mellett színes versenyek és bemutatók zajlanak majd a Sirha Budapest három napja alatt, hiszen itt kerül lebonyolításra a Bocuse d’Or magyar döntője, ahol kiderül, hogy ki képviseli hazánkat az európai megmérettetésen, de először kerül megrendezésre hazánkban az Omnivore Budapest, ahol az ország leginnovatívabb séfei mutatják be saját szakmai fogásaikat, technikáikat, melyet később a látogatók is alkalmazhatnak munkájuk során. Szintén a kiállítás ad otthont az International Catering Cup hazai döntőjének, de Közétkeztetési Szakácsverseny, Desszert Verseny, illetve a Magyar Pékszövetség és Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének programjai is várják a látogatókat.

A kiállítás szakemberek számára díjmentes, mindössze egy regisztrációra van szükség, melyet a http://sirha-budapest.com/hu/regisztracio-jegyvasarlas oldalon szükséges megtenni. Ugyanitt található a teljes kiállítói lista, illetve a részletes konferencia és versenyprogram is.

A kiállításra eddig 17 ország több, mint 200 cége jelezte részvételét, ők most először, a megnövekedett kiállítói érdeklődésnek köszönhetően két pavilonban kapnak helyet. A kiállítás nagy hangsúlyt fektet az újdonságok bemutatására, így harmadik alkalommal hirdette meg a Trade Magazinnal közösen, Innovációs Termékverseny elnevezésű pályázatát, melyen a kiállítók a legutóbbi Sirha Budapest óta piacra vezetett termékeikkel nevezhettek. A szakmai zsűri által legjobbak ítéltek, pedig külön bemutatásra is kerülnek.

A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner