Tovább erősödik a Zing Burger: az újonnan megnyitott oktogoni étterem után a folyamatosan erősödő franchise rendszer a cél, és akár a nemzetközi terjeszkedés is szóba jöhet.

A bővülő hálózattal az étteremlánc év végéig várhatóan túllépi a 1 milliós eladott burger számot.
Ahogy várható volt, megállíthatatlanul zakatol tovább a hazai hamburgerlánc, a Zing. Újabb éttermet nyitott a franchise rendszerben működő vállalkozás, mégpedig Budapest turisták szempontjából is forgalmas csomópontján, az Oktogonon.
A nyolcadik étterem nem csak a lokáció miatt izgalmas, hanem a tulajdonos személye miatt is. Hangyási Tamás a Mc’Donalds gyakornokaként indította karrierjét, majd végigjárta a ranglétrát többek között a világhírű Hamburger Egyetemen gyarapítva tudását és végül a csúcson fejezte be. Hosszú évek után, öt éve szakított az amerikai gyorsétteremlánccal, de a szektortól nem tudott eltávolodni, segített kidolgozni a Zing Burger franchise filozófiáját, majd úgy döntött, ő nyitja meg az első franchise üzletet.


Hat éve truckként indult hódító útjára a Zing Burger és hamar növekedésnek indult, köszönhetően többek között az akkori hamburgerpiacon kevésbé jellemző minőségi, magyar alapanyaghasználatnak.
A vállalkozás elmúlt időszaka is arról tanúskodik, hogy nem állt meg a fejlődés: 2018. végén két éttermet nyitottak, októberben a Shopmark üzletházban majd decemberben a Nyugati Pályaudvarnál. Az új oktogoni étteremmel 8 darabra duzzadt a főváros harmadik legnagyobb hamburgeres láncának üzletszáma.
A Zing csoport a tavaly elért 1,5 milliárddal megközelítette, de idén várhatóan már át is lépi a 2 milliárdos nettó árbevételt. Az eladott hamburgerek mennyisége is nőni fog idén: a tavalyi 800 ezerhez képest várhatóan eléri, és meg is haladja az 1 milliós állomhatárt.
A jövőben sem áll meg a sikersztori, éves szinten 2-3 új étterem megnyitásával számolnak, az elsőszámú cél pedig az, hogy országosan is jelen tudjanak lenni a piacon. Ezt követően a nemzetközi terjeszkedésen lesz a hangsúly.

Kiből lehet Zinges?
Körülbelül 10 millió forintos kezdőtőkével bárikből válhat Zing franchise tulajdonos. Ebben az összegben ráadásul már a betanítás is benne van és a jelentkezők egy jól működő, naprakész rendszerbe csatlakozhatnak be. Az étteremlánc elsősorban azok jelentkezését várja, akik fő állású munkaként tudják végezni az üzlet vezetését.