Januárban újra Culina séf továbbképzés

Események
Tipográfia

Megindult a jelentkezés a következő Culina séf továbbképzésre, melyet 2017. január 17-én újra a „nyerő páros”,  Zoboki Zoltán mesterszakács és Botka Mihály Culina chef vezet.

A tematika a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét az időnyerő megoldások köré összpontosul. Ezúttal a fiúk a TURBOCHEF-re koncentrálnak majd, így akit érdekel a programozható, másodpercekben mérhető sütési idővel dolgozó intelligens gyors sütő, az ne hagyja ki a lehetőséget! 

Emellett olyan technológiai fortélyokat adunk át az érdeklődő séfeknek és a szakmai titkokra nyitott tulajdonosoknak, ami nemcsak az étel minőségében, íz világában lesz érzékelhető, hanem a konyha működésének hatékonyságában is. Megszűnik az állandó versenyfutás az idővel, csökken a stressz, nem okoz problémát az emberhiány, marad idő a kreativitásra.

A szűk körű, exkluzív program lehetőséget nyújt a kötetlen tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, tervezgetésre, amihez a Culina munkatársai maximális segítséget nyújtanak. Ha konyhatechnikai fejlesztést, beruházást tervez, akkor itt a helye, ugyanis a résztvevőket speciális ajánlattal és kedvezményekkel is várjuk!

Időpont:  2017.01.17. 14:00

Helyszín Culina Systems Kft, 1212 Budapest, Kossuth L. u. 30-46.

Tematika: kombi sütő-pároló hatékonyan, konfitálás, Delta T sütés/főzés, Turbochef, sous vide, thermomix és gyümölcs centrifuga Robot Coupe módra.

Részvételi díj: 12.900 Ft+ÁFA/fő

További információ és jelentkezés:  http://www.culina.hu/sefoktatas-23

 

Kérdéseit és hívását várja a program koordinátor:

Mutombo Angelika

Tel: (20) 569-7566

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.culina.hu

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner