Míg a világ legjobb éttermei komoly energiát fektetnek abba, hogy a környékükön fellelhető alapanyagok beszerzői hálózatát kiépítsék, nálunk Magyarországon úgy tűnik, hogy csak a gomba mögött alakult ki igazi infrastruktúra, ezen a vonalon azonban akár el is lehet indulni.

A magyar lángos rajongók szavazatai alapján 2017-ben a Lángos Büfé Tiszakécske végzett a Lángos Voks verseny első helyén, így ebben az évben övék lett a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2017” cím, illetve az 500 liter napraforgó-étolaj nyeremény.

Október 14-én és 15-én lesz Magyarországon az első Kansas City Barbeque Society (KCBS) rendszerében szervezett verseny. Az esemény előtt ellátogattunk az éjszakába nyúló konzultációra a tahitótfalui Őrházba, ahol a szép számban megjelent versenyzők megtudhatták, hogy mire is számíthatnak majd, ha egyszerre begyújtanak négyszer harminc szmókert a Hegyalja borfalujában, Tállyán.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner