A tavalyihoz képest idén mintegy 8 százalékkal többet, átlagosan 42 900 forintot költ a karácsonyi kiadásokra a magyar lakosság, háromnegyedük az aktuális havi jövedelméből fedezi az ünnep költségeit - derül ki abból a reprezentatív kutatásból, amelyet az NRC készített a CIB Bank megbízásából.

A 10. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon szombaton hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az idei év legjobb mézét.

A Hungarikum Bizottság keddi döntése értelmében a hungarikum gyűjteményébe került a magyar gulyásleves, a pálos rend és a hollóházi porcelán.

Elek Richárd, Garai Ádám, Haraszti Zsolt, Pohner Ádám, Veres István, Volenter István jutott túl a középdöntőn, és vehet részt a februári döntőn. Az eredményhirdetésen a pontok száma és a sorrend nem derült ki.

Haraszti Zsolt, Elek Richárd, Volenter István, Pohner Ádám és Garai Ádám délelőtti főzésével elindult a Bocuse d’Or középdöntője, amely során a legjobb 10 versenyzőből 6-ot választanak ki.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner