Minden eddiginél átfogóbb választékkal és színesebb programkínálattal várja vendégeit az idei Gourmet Fesztivál május 18-21. között a Millenárison.

Magyarország  legrangosabb gasztronómiai rendezvényére nemcsak azért érdemes kimenni, hogy megismerjük az ország legjobb éttermeinek, gasztroszereplőinek újdonságait, de a szakmai program is erős lesz. Érkeznek Közép-Európából a legjobbak: a World's 50 Best Restaurants Awards legjobb női séfjének választott szlovén Ana Roš, a lengyel Wojciech Amaro, az osztrák Taubenkobel és a szlovák Fouzoo csapata is.

A magyar-olasz vegyesvállalat 2011 óta dolgozik azon, hogy Mezőtúron bivalytelepet, Gyomaendrődön pedig tejfeldolgozó- és sajtüzemet hozzanak létre, és a bivalymozzarella-készítést megteremtsék Magyarországon.

A legtöbb közkedvelt hazai food truck nem kap engedélyt a közterületen való működésre, ezért a Food Truck Show előtt figyelemfelkeltő demonstrációt rendeznek.

Meghívót kaptunk, hogy kóstoljuk meg a Meat&Sauce iszlám törvény szerint vágott bárányhúsból készült szendvicsét. Azt nem tudjuk, hogy a halal vágás miatt volt-e olyan finom, sem azt, hogy kifizetnek-e érte 3200 forintot, de hibát nem találtunk benne.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

food-agro