Gourmet menüsor az Air France fedélzetén

Hírek
Tipográfia

Október elsejétől Francois Adamski gourmet menüsorát kóstolhatják az Air France Business osztályának utasai. Már a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló hosszú távú járatok mellett számos közép távú járat fedélzetén is elérhetőek a francia ételek.

Mostantól fél éven át a francia légitársaság Business osztályának utasai a sztárséf, Francois Adamski ételkreációit kóstolhatják. Az Észak- Franciaországból származó Michelin csillagos szakács a hagyományos francia gasztronómiát követi. Ételei első látásra egyszerűnek tűnhetnek, azonban az ő konyhájában a részleteken van a hangsúly.

Újdonság az Air France kínálatában, hogy most már a hosszú távú járatok mellett a következő célállomások járatainak Business osztályán is elérhetőek a gourmet fogások: Algír, Ammán, Athén, Bukarest, Casablanca, Jereván, Isztambul, Kijev, Moszkva, Rabat, Szentpétervár, Szófia, Stockholm, Tel- Aviv, Tunisz. Ezzel a lépéssel a vállalat tovább fejleszti szolgáltatásait és termékeit.

Az Air France küldetésének érzi a francia gasztronómia megismertetését a világgal, ennek érdekében pedig 2011 óta rendszeresen neves francia séfeket kér fel egy-egy menüsor kidolgozására. A hosszútávú járatok Business osztályának utasai eddig többek között Joël Robuchon, Guy Martin, Michel Roth és Thibaut Ruggeri által készített különlegességeket fogyaszthattak.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner