A csokoládé az étlapon - Pályázat

Hírek
Tipográfia

A Chef&Pincér szaklap a T. Nagy Tamás Kft-vel közösen pályázatot hirdet tanulni vágyó vendéglátó szakemberek számára.

Téma:  A csokoládé az étlapon

 

Házi feladat vállalkozó kedvű vendéglátó „tanulóknak”. A dolgozatban azokat az ötleteket kérjük leírni, hogy milyen formában és összeállításban tudja elképzelni a vendéglátó „tanuló” a csokoládét étterme/bisztrója étlapján.

  • Hogyan tudja elképzelni a csokoládét az étlapon?
  • Milyen módon, formában szerepelhet az ételek és az italok között?
  • Menüajánlatot és a recept rövid leírását várjuk

 

A beérkezett dolgozatok közül az „osztályelső” értékes jutalmat kap:

ingyen részt vehet június 4., 5. vagy 6-án azon a Valrhona csokoládé-kurzuson, amit Christophe Domange, a Valrhona csokoládé séfje tart T. Nagy Tamás kőbányai műhelyében.

Domange korábban Michelin-csillagos éttermekben dolgozott cukrászként, a legutóbbi időkben pedig a csokoládéval foglalkozik.

Akik komolyan vették a „leckét”, azok dolgozatát közöljük a Chef&Pincér szaklapban,
illetve folyamatosan lapunk weboldalán. www.chefpincer.hu

A házi dolgozatokat e-mailben kérjük eljuttatni a szerkesztőség címére:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 2013. június 1-ig.

 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner