A legfinomabb lángosok nyomában -Vénusz Lángos Voks 2013.

Hírek
Tipográfia

Vajon melyik a legnépszerűbb lángosozó 2013-ban? Ezt a kérdést veti fel a Vénusz idén nyáron is. Újra indult a tavalyi nagysikerű Lángos Voks, ahol ismét a lángos-rajongók szavazatai alapján dől el, hogy kié lesz a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím és az 1000 liter napraforgó-étolaj nyeremény.

Az idei verseny ráadásul két különdíjjal is bővül, ugyanis a „Vénusz kedvenc balatoni illetve Tisza-tavi lángosozója” cím is gazdára talál. Nevezz, szavazz és nyerj te is!

A Vénusz idén nyáron is keresi a legnépszerűbb lángos-lelőhelyeket országszerte. A Lángos Voks alkalmazás az egyik legnagyobb közösségi portálon érhető el, itt lehet nevezni a lángosozókat, valamint szavazni és értékelni az egyes helyeket.

A nyár során a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó az 1000 liter Vénusz étolaj nyereményen felül a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím tulajdonosa is lesz, mely kitüntetés egy éven keresztül díszítheti a büfé falát és csalogathatja a vendégeket. Az idei évben ráadásul két magyarországi közkedvelt üdülőhely a Balaton, illetve a Tisza-tó és környéke kiemelt figyelemben részesül, hiszen a vízparton különösen jól esik egy-egy ropogós, sajtos-tejfölös lángos. A különdíjasok nyereménye 500-500 liter Vénusz olaj, valamint a Vénusz kedvenc balatoni illetve Tisza-tavi lángosozója cím.

A Lángos Voks verseny 2013. augusztus 15-ig tart.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner