Megtaláltuk Magyarország legnehezebben elkészíthető receptjeit

Hírek
Tipográfia

A közös étkezések és főzések mindig összehozzák az embereket és központi szerepet töltenek be a családok életében. A „Vedd fel a kesztyűt!” receptverseny egy közös recept vadászatra invitálta a gasztronómia és a főzés szerelmeseit. Bereznay Tamás két hónapon keresztül kereste zsűri társaival Magyarország legnehezebben elkészíthető ételeit három kategóriában.

A 30 legnehezebben elkészíthető receptet beküldő bátor háziasszony és hobbiszakács pedig már meg is kapta kiérdemelt jutalmát – együtt készíthettek el Tamással és a zsűrizésben résztvevő gasztrobloggerekkel egy tökéletes menüsort egy gasztrokurzus keretében. 

„Kaptunk nagyon egyszerű, vagy legalább is sokak által egyszerűnek gondolt recepteket és egészen bonyolultakat is, illetve voltak házias és nemzetközi konyhát idéző receptek is. Összességében nem volt egyszerű dolgunk, igyekeztünk a legkülönbözőbb ételeket kiválasztani, azt hiszem sikerült” – mondta el Tamás a zsűrizésről, aki mellett Hadarik Rita és Csíki Sándor bloggerek, valamint Gombos Edina, Harsányi Levente és Boros Anita a Jar képviseletébene erősítették a zsűri szakmaiságát.
A 30 legjobb receptből Tamás ráadásul egy tökéletes menüsort is összeállított, amelyet mindenki megirigyelhet, aki rajong a főzésért.
A menüsor a nyertesek által beküldött receptekből:

Előétel: zsályás sajtleves sonkás vajgaluskával;

Főétel: boeuf bourguignon;

Desszert: fahéjas sárgabarack torta.


hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner