Márton-napi liba a Bálna gyomrában

Hírek
Tipográfia

A Magyar Turizmus Zrt. országos akcióval, a közösségi oldalán játszható nyereményjátékkal, és rendezvénnyel készül a jeles napot megelőző hétvégén a most nyíló BÁLNA Kulturális Kereskedelmi és Vendéglátó Központban.

A Fővám téri BÁLNA kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum nyitásával egy időben Márton-napi meglepetések várják a komplexum látogatóit. A Magyar Turizmus Zrt. hostessei libás játékra invitálják az arra járókat. A nyitóünnepség moderátora az esemény teljes ideje alatt naponta több alkalommal is felhívja a közönség figyelmét a Márton-napi Libato(u)r és Újborünnep kapcsán országszerte zajló Márton-napi eseményekre és turisztikai lehetőségekre.
A már többször nagy sikerrel lezajlott akció célja ebben az évben is a Márton-napi hagyományok felelevenítése és az ünnepkörhöz kapcsolódó események népszerűsítése, így járulva hozzá a belföldi vendégforgalom élénkítéséhez. Az MT Zrt. összegyűjtötte az országszerte november 1. és 30. között foglalható Márton-napi ajánlatokat, legyen az gasztronómiai program, bemutató, újborvacsora, néphagyományokat idéző program, speciális szálláscsomag vagy egyéb „libás” élmény. A kezdeményezéshez mintegy 120 szálloda, vendéglátóhely és programgazda csatlakozott, így remélhetőleg mindenki megtalálja a kedvenc Márton-napi programját. A kínálat ételek, szálláshelyek, programok szerinti kereshető formában a http://itthon.hu/libatour linken érhető el.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner