Elárulták a Bocuse d’Or döntőjének alapanyagait

Hírek
Tipográfia

A jubileumi verseny fő összetevőit a 30 évvel ezelőtti győztes menü alapján határozták meg.

A híres Bresse-i csirke & folyami rák elnevezésű recept inspirálta a Bocuse d’Or szervezőit, aikor megnevezték az idei döntő alapanyagait – derült ki a rendezvény Facebook-oldaláról.

A 30. jubileumi Bocuse d’Ort ünnepelve a nemzetközi szervezőbizottság bemutatta a 2017 nagy döntő témáját: Bresse-i csirke és shellfish. Ez egyszerre jelenthet kagylókat, rákokat és egyéb tenger gyümölcseit.

A híres Bresse-i csirke egyébként az 1987-es első verseny fő feladványa volt, amelyből húsételt kellett készíteni, és akkor a francia séf, Jacky Fréon győzött.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner