Kiderült, kik lesznek a legjobb kajapornó-sorozat következő részében

Hírek
Tipográfia

Az ételrajongóknak kötelező darab volt a Netflix internetes tévécsatorna sorozata, a Chef's Table, amelyben olyan szakácsok szerepeltek, mint Massimo Bottura, Magnus Nilsson vagy Niki Nakayama, most azonban az új előzetesből kiderül, hogy májusban kik érkeznek.

Azok az ételrajongók, akik kipróbálták a Netflix ingyenes hónapját, a Somm és a Mind of a Chef mellett biztosan végignézték a Chef's Table-t, amely a világ legjobb/legérdekesebb szakácsai bemutatása mellett a lassított tálalós kajapornó vonalon is verhetetlen.

A most megjelent előzetesből az is kiderült, hogy a kajapornóval még mindig nem álltak le, és az is hogy kik lesznek a májusban startoló sorozat főszereplői: Gant Achatz Chicagóból, Dominique Crenn San Franciscóból, Alex Atala Sao Paulóból, Gaggan Anand Bangkokból, Ana Ros Kobaridból és Enrique Olvera Mexikóvárosból.

A Netflix várhatóan majd szokásához híven egyben teszi fel az összes részt, így érdemes úgy elkezdeni, ha tudjuk, hogy lesz rá elég időnk, mert ha elkezdjük nézni, nehéz lesz leállni az utolsó részig. Mi szóltunk.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner