Bocuse d’Or: így készült az amerikai győztes köret

Hírek
Tipográfia

Thomas Keller, az amerikai csapat elnöke Jimmy Kimmel tévéshow-jában mutatta be hogyan is készítették az elegáns sárgarépájukat.

Thomas Keller a humorista talkshow-műsorvezetőt igyekezett megtanítani Bocuse d’Or döntőjén elkészített sárgarépás köretük elkészítésére. A videóból kiderül az is, hogy milyen céleszközöket használt az amerikai csapat, hogy minden részletben igyekezzenek tökéletes eredményt elérni.

Az Egyesült Államok csapata egyébként eddig a 30 év Bocuse d’Or történelméből mind a 16 döntőn részt vett, és csak a két ével ezelőtti ezüsttel jutott a csúcsközelbe, már akkor is Thomas Keller vezetése mellett. Ehhez nem kis mértékben járult hozzá a séf alapítványa, amelyet Jerome Bocuse-szal, a Bocuse d’Or elnökével és Daniel Bouluddal hozott létre, és dollármilliókkal állt az amerikai csapat mögé. Az eredmény pedig végül nem volt kétséges, a teljesítményükkel második helyezett norvégokra is 44 pontot vertek, és elhozhatták az arany szobrot. 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner