Modern oktatótermet adtak át a SPAR több mint 4,5 millió forintos támogatásával a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A fejlesztés új fejezetet nyit a vállalat és a Kar 13 éves együttműködésében.

Adamek Balázs (Székesfehérvár) és commis-ja Murányi Mercédesz első helyezett lett a WACS Global Chef Challenge európai döntőjében Prágában, így ők jutnak tovább a 2018 júliusában rendezendő malajziai világdöntőbe  - adta közzé a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség.

Míg a világ legjobb éttermei komoly energiát fektetnek abba, hogy a környékükön fellelhető alapanyagok beszerzői hálózatát kiépítsék, nálunk Magyarországon úgy tűnik, hogy csak a gomba mögött alakult ki igazi infrastruktúra, ezen a vonalon azonban akár el is lehet indulni.

A magyar lángos rajongók szavazatai alapján 2017-ben a Lángos Büfé Tiszakécske végzett a Lángos Voks verseny első helyén, így ebben az évben övék lett a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2017” cím, illetve az 500 liter napraforgó-étolaj nyeremény.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner