Aranyszalagot kap az Akasztói Szikiponty

Étel
Tipográfia

A szombati halünnepen adják át a legjobb minőségű alapanyagoknak járó díjat.

A Magyar Gasztronómia Egyesület másfél évig tesztelte az Akasztói Szikipontyot, megvizsgálta, hogy állandó-e a minősége és kikérdezte a csúcsgasztronómia képviselőit az általuk tapasztaltakról és e hosszú és alapos kutatómunka során arra jutott, hogy az Akasztói Szikipontyot az Aranyszalag tanúsító védjegy használatára méltónak tartja. Az örömhír hivatalos bejelentésével kezdődik a Budaörsi Halünnep 2016 a Budaörsi Halpiacon.

Október 8-án az egész napos rendezvényen a két fő fogás egy 150 kilós atlanti kékúszójú tonhal valamint az Akasztói Szikiponty lesz, de osztrigával és sok meglepetéssel is készülnek a házigazdák.

A rendezvényre a regisztráció már lezárult.

Fotó: Akasztói Szikiponty / Facebook

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner