Pályázati felhívás!

Étel
Tipográfia

Értékeink Kóstolója 2016
2016 Gasztro élmények éve  keretein belül

A program célja:

A Magyar élelmiszerek gyártói, termelői, háztáji alapanyagok bevonása a gasztronómiai vállalkozások alapanyag felhasználásába. Ellenőrzött keretek között. Védjeggyel ellátott hazai termékek piaci pozíciójának erősítése.
A Magyar élelmiszer alapanyagokból hagyományos és újra értelmezett ételsorok elkészítésének, megalkotásának ösztönzése a magyar vendéglátó ipar szakértőinek bevonásával.
A hazai éttermek bevonása a hazánk kiváló élelmiszereinek, élelmiszer alapanyagainak népszerűsítésébe. A 2016. évi turisztikai szezon gasztronómiai attrakciójának és országimázsának fejlesztése.  

A program Fővédnöke: (felkérés alatt) Dr. Fazekas Sándor Miniszter

A program szervezője és lebonyolítója:
Magyar Gasztro Térkép Klaszter (MGTK)

A program szervezéséhez és lebonyolításához felkért szervezetek:

Földművelésügyi Minisztérium (Agrárpiaci, Élelmiszerlánc, Eredetvédelmi főosztályok)
Külügyminisztérium
Agrár Marketing Centrum Non- Profit Kft.
Szállodák és éttermek Szövetsége
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség
Nemzeti Turisztikai Ügynökség
Bővebben: http://www.gasztroterkep.hu/programok/ertekeink-kostoloja

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner