A paralimpikonok is nyernek Kenderesi Sajtbureszén

Étel
Tipográfia

Saját burgert kapott Kenderesi Tamás olimpikon, amely november 24-től kapható a Zing éttermeiben, és jótékony célokat is szolgál.

Hamburgert neveznek el Kenderesi Tamás olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszóról a Zingben. A népszerű magyar hamburgerezőben november 24-től lehet megkóstolni a Kenderesi Sajtbureszt, ami nemcsak dupla sajtadaggal készül. Azért, hogy még fehérjedúsabb legyen, egy helyett két, marhahúsból készült húspogácsát tartalmaz.

A Zing azonban nemcsak egy új burgerrel állt elő, a debütáló Sajtbureszt egy adománygyűjtő akcióval is összekapcsolta. A hamburgerekből befolyt összeg egy részét a Magyar Paralimpiai Bizottságnak ajánlják fel, a 2017-es, egri Országos Paraúszó Bajnokság megrendezésére, ahol a kezdő magyar paraúszók is rajthoz állnak.

Kenderesi Tamás, miután Rióban bronzérmet kapott azt nyilatkozta:"Rám férne pár sajtburesz." A mára klasszikussá vált megjegyzés után a Zing Burger több akcióval ünnepelte az olimpikon sikerét, és rövidesen együttműködést is kötött Kenderesi Tamással. Az élsportoló nemrég nyitotta meg a Nádor utcában a Zing új éttermét, és készítette el az első, wagyúmarhából készült speciális hamburgerét.

 A nem egészen tisztázott marketingkérdésről az olimpia alatt a sajtó si foglalkozott, de a Zing szerint ez gyorsan konstruktív együttműködéssé alakult.

”A Magyar Olimpiai Bizottság mindig üdvözli, ha egy-egy élsportoló és támogató cég egymásra talál. A Zing Burger a MOB-bal egyeztetve készítette elő a szponzori szerződését Tamással, amiben örömmel segítettünk, jó volt látni, hogy pozitív fordulatot vett a történet"– nyilatkozta Siklós Erik, a Magyar Olimpiai Bizottság  (MOB) marketing és kommunikációs igazgatója.

Ez azért is megnyugtató, mert korábban pont a MOB jelentette be, hogy jogi lépéseket is fontolgat amiatt, hogy a Zing posztja megsértette Kenderesi Tamás úszó személyiségi jogait a "sajtbureszes" nyilatkozata után.

Nyitókép: Puskás Nóri

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner