A Gerbeaud az Omorovicza által inspirált új macaronválogatást mutat be a limitált kiadású Magyar Királynő Permet megjelenése alkalmából.

A Gerbeaud Kávéház az Omorovicza, magyar luxuskozmetikai márkával közösen készített új macaron válogatást, amely kizárólag a Gerbeaud Kévéházban vásárolható meg 2017 július 1-16 között.

Az Omorovicza Magyar Királynő Permet ihlette Gerbeaud macaronválogatásban a rózsa, narancsvirág, alma és zsálya ízek jelennek meg a házi főzésű lekvár és krém töltelékekben, így harmonizálva a különleges arcpermettel. Tésztája mandulaliszttel készül, így a gluténérzékenyek is bátran kóstolhatják.

A macaronválogatáshoz 30 ml-es Magyar Királynő Permetat adnak ajándékba, illetve kedvezményt az Omorovicza Szalonban.

A Magyar Királynő Permetet a világ első feljegyzett parfümje ihlette, amelyet Erzsébet magyar királyné számára készítettek a 14. században. Az idei limitált kiadású permet üvegének különleges mintáját a Rácz fürdő impozáns belső építészeti megoldásai ihlették, melyet Magyarország egyik leghíressebb építésze, Ybl Miklós épített újjá az Omorovicza család felkérésére az 1800-as években.