Miskolc torta 2015 pályázat

Hírek
Tipográfia

A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” programjaihoz kapcsolódóan hagyományteremtő szándékkal immár 2. alkalommal pályázatot hirdet Miskolc járásban működő cukrászüzemek, szállodák és éttermek körében „Miskolc torta 2015” címmel.

 Az első miskolci „czukorsüteményes bolt” megnyitása óta (1828) számos neves cukrász élt a városban, emléküket sokáig őrizték a róluk elnevezett cukrászdák, mint Rabel, Rorárius, Rácz, Lövey, Megay és még lehetne folytatni a sort. Az itt készült édességek városhatáron túl híresek és keresettek voltak. Szerencsére a városban ma is találunk több olyan cukrászdát, ahol finomabbnál finomabb sütemények várják az édesszájúakat. A MIDMAR Kft. annak érdekében hirdet pályázatot, hogy a meglévő széles kínálat kiegészüljön egy újabb minőségi cukrásztermékkel, amely a város hírnevét öregbítheti és növelheti a helyi cukrászat presztízsét is.

 A pályázaton a Miskolci járás településeinek cukrászüzemei, szállodái, éttermei nevezhetnek egy-egy tortával. A jelentkezési lapot 2015. január 29-ig kell a MIDMAR címére elküldeni.

 A pályázatra nevezett torta magyaros ízvilágú kell, hogy legyen, emellett természetes hozzávalókat kell tartalmaznia. További szempont, hogy kreatív új ötlet, saját receptúra szerint készüljön, ugyanakkor mindennapos elkészítésre alkalmas receptúrán alapuljon, nem kizárólag artisztikai célú dísztorta legyen.

Az előző évben a versenyre már nevezett tortával ez évben pályázni nem lehet!

Az érvényes pályázatot beküldők január 30-ig kapnak értesítést a MIDMAR Kft-től. A pályázat elbírálásának ideje február 8. vasárnap 10.00 óra, helye a Művészetek Háza Kortárs Galériája, (Miskolc, Rákóczi u. 5.).

A pályázónak vállalnia kell, hogy az elbírálás napján 9.30 óráig a fent megjelölt helyszínre szállítja a pályázatban megnevezett tortát.

A sajtótájékoztatóval egybekötött eredményhirdetésre február 8.-án 13.00 órakor kerül sor a Miskolc Bolt és Caféban (Miskolc, Széchenyi u. 16.), ezt követően a verseny cukrásztermékeit kóstolhatják meg a Kocsonya Farsang látogatói.

A pályázat kiírója a nyertes számára felajánlja a lehetőséget, hogy a tortát a Miskolc Café kölcsönös üzleti előnyökön és a helyi piaci viszonyokhoz igazodó külön szerződés alapján forgalmazza, valamint országosan sajtóinformációt jelentet meg a Miskolc tortáról, az érintett cukrászüzemről, a nyertes pedig oklevelet, a többi résztvevő emléklapot kap.

A pályázat elbírálását elismert szaktekintélyekből álló 3 tagú zsűri végzi. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy amennyiben a zsűri úgy ítéli meg, nem hirdet győztest.

A pályázati felhívás és a jelentkezési lap letölthető a www.hellomiskolc.hu honlap „Szakmai oldalak” menüpontjából.

További információ kérhető: MIDMAR Kft. (Tel.: 46/ 350 425, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner