Új gyárat épít a Bombasei Dekor Kft. Szikszón

Hírek
Tipográfia

 Új gyárat épít Szikszón a svájci-magyar, az édesiparban és a cukrászati ágazatban érdekelt Bombasei Decor Kft, a mintegy 10 ezer négyzetméter alapterületű csarnok alapkövét szerdán helyezték el.

    A Szikszón már huszonöt éve megtelepedett cég azért döntött a több mint ötszáz millió forintos beruházás mellett, mert még hosszabb távra kíván itt berendezkedni - mondta az eseményen Patrick Weiss tulajdonos-ügyvezető.
    Hozzátette: egy új, mintegy tízezer négyzetméteres gyártó és kiszolgáló komplexumot építenek most Szikszón, amelyet később a tervek szerint újabb, 25 ezer négyzetméteres csarnokkal bövítenek.
    A Bombasei Decor hagyományos kézi technológiával, megújuló termékeivel segíti a cukrászok, az édesipari vállalkozások munkáját, egyebek mellett ét-, tej-, fehér csokoládé plaketteket számtalan formában standard, illetve igény esetén egyedi feliratozással különböző színekkel állít elő, miként édesipari alapanyagokat, cukordíszeket, marcipán készítményeket. A termékek nyolcvan százalékát exportálják.

(MTI)

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner