A cirkusz az idei Sütemény és Tortafesztivál központi témája

Hírek
Tipográfia

A magyar cukrászműhelyek seregszemléjét tartják a hétvégén a Millenáris parkban; a Sütemény és Tortafesztiválon a látogatók megtekinthetik a cirkusz tematikában kiírt tortaverseny nyertes alkotásait is.

    A fesztivál tortadizájnversenyén szakmai zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat, ezeket csütörtökön sajtótájékoztatón mutatták be a Fővárosi Nagycirkuszban.
    A díszes, többnyire cirkuszi sátrat és különleges attrakciókat ábrázoló tortákat a fesztivál látogatói szombaton és vasárnap is megtekinthetik a fesztiválon.
    A kész torták zsűrizését Kolonics Zoltán kreatív cukrász, Lengyel József mestercukrász, Bakcsy Árpád gasztrofotós, valamint Karsai Dina enteriőrtervező és Novák Krisztina, a Sütnicake Gastro Media Kft. igazgatója végezte.
    A fesztiválon az egészséges étrendet követők vagy a különféle ételintoleranciával élők is találhatnak maguknak finomságokat, mivel cukor-, glutén- és laktózmentes, valamint bioalapanyagokból készült édességek is szerepelnek a fesztiválra meghívott mesterek és manufaktúráik kínálatában.
    Emellett előadásokon és workshopokon a közönség fontos praktikákat is megismerhet a desszertkészítésről, például a macaronról, a csokinyalókáról vagy a marcipánbonbonról. Idén is lesz Gasztroszínpad, ahol gasztrobloggerek és cukrászmesterek bemutatóit élvezhetik majd az érdeklődők.
    A fesztivál részletes programja megtalálható a www.sutnicake.hu internetes oldalon.

 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner