“Magyarország Cukormentes Tortája” 2013: Ribizlihabos-almás réteges torta

Hírek
Tipográfia

A Nándori László által készített, “Ribizlihabos-almás réteges” torta nyerte el idén a “Magyarország Cukormentes Tortája” címet. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által meghirdetett verseny győztese fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült.

 Az alapanyagok tökéletes használatával, a kreatív recepttel és a magyaros ízvilágba illeszkedő ízhatással nyerte meg a Nándori Cukrászda 2013-ban a “Magyarország Cukormentes Tortája” versenyt. A “Ribizlihabos-almás réteges” összetevőinek nagy részét hazai kistermelőktől szerezte be a cukrászda. “A kialakult beszállítói hálózatunk segítségével, arra törekszünk, hogy a lekvártól a manduláig minél több fontos alkotóelemet házi manufaktúráktól vásároljunk meg” – mondta el Nándori László aranykoszorús cukrászmester.

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner