Hiánypótló lehet Borbély Béla új könyve

Hírek
Tipográfia

A Szamos Gourmet Házban mutatták be március 24-én Borbély Béla Desszertkönyv című új könyvét. Az eseményen a Szamos család tagjai és az író beszélt a könyvről.

Kelényi Gyula hiánypótlónak nevezte a művet és kiemelte, hogy jót fog tenni a cukrászszakmának, hogy ezeket a receptek így egybegyűjtve jelennek meg, ezért is vett részt a Szamos Marcipán Kft. a könyv létrehozásában. A könyv nemcsak recepteket tartalmaz, hanem azt is, hogy miért kell úgy csinálni és mi lesz a hiba, ha mégsem úgy csináljuk a desszerteket. Az eseményen nemcsak a könyvben leírt süteményekből kóstolhattunk, hanem a Szamos új Mézes Mackó hidegkonyhai kínálatából is. Erről a következő lapszámban olvashatnak részletesebben.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner