Levendula Kézműves Fagylaltozó - tavasszal tíz új egység nyitása a cél

Hírek
Tipográfia

A Levendula Kézműves Fagylaltozó egyedülálló ízvilágával, provence-i hangulatú fagylaltozóival eddig is elbűvölte a hűsítő édesség kedvelőit. Ezúttal azonban nem egy új ízt vezetnek be, hanem franchise vállalkozásukat terjesztik ki.

2014 októberétől körültekintő előkészületi munka után megkezdte országos franchise rendszerének bővítését a Levendula Kézműves Fagylaltozó. A hálózatban való működés eddig sem volt idegen a franchise rendszergazdától, hiszen a koncepció indulása óta mára már hét egységgel rendelkező fagylaltozó lánccá nőtte ki magát. A márkanév és az üzleti koncepció kitalálói, tulajdonosai, Szalay Péter, Brunner Zsolt és Szalay-Farkasházy Mariann 2015 tavaszára tíz új egységgel szeretné gyarapítani a hálózatot - természetesen franchise átvevők bevonásával. A szegedi franchise egység és a tihanyi saját üzlet idei megnyitását követő siker után a hálózat terjeszkedése két dél-alföldi városban folytatódik, ahol már megtalálta franchise partnerét a Levendula.

A tulajdonosok célja egy olyan - a magyar piacon egyedülálló - presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak, egy provence-i hangulatú egységben. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, - melynek köszönhetően könnyen beazonosítható a koncepció -  és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. A kellemes, barátságos légkörben a vásárlókat informatív tájékozató táblák segítik az ízek és a felhasznált alapanyagok közötti eligazodásban, mivel a fagylaltozók termékkínálata a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően lett kialakítva.

Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek. Az olaszos fagylaltkészítési hagyományok mellett az alapanyagok újszerű megközelítésével próbálják megnyerni a vendégeket. Az ízek összetevői között - a teljesség igénye nélkül - találunk tihanyi levendulát, szatmári szilvát, szentendrei epret, belga csokoládét, brontei pisztáciát, és siracusai citromot is.

 

 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner